YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYT

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin ja hengellisesti kohottaviin tarkoituksiin. Young Living on ollut eturintamassa tuomassa tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja valistanut miljoonia ihmisiä eteeristen öljyjen käyttämisen hyödyistä.
Koska öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus.
Eteeristen öljyjen käyttö
Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on luonnonkasvien puhdas voima, jota voidaan sumuttaa, hengittää, käyttää paikallisesti tai hieronnan yhteydessä.
Henkinen tietoisuus
Suitsukkeet ja kasvien eteeriset öljyt ovat aina olleet tärkeä osa uskonnollisia ja hengellisiä seremonioita. Niiden tarkoitus on auttaa osallistujia keskittymään olennaiseen ja päästä itseään suurempien asioiden äärelle. Tutkimusten mukaan öljyjen puhtaat ainesosat stimuloivat hajureseptoreja ja aktivoivat aivojen hermojärjestelmän alueita, jotka liittyvät muistiin, tunteisiin ja mielentilaan. Voit tehostaa hengellisiä harjoituksia laimentamalla ja levittämällä rauhoittavaa, voimaannuttavaa eteeristä öljyä suoraan ranteisiin, jalkoihin ja korvien taakse, tai käyttää öljyä diffuuserissa hiljaisessa huoneessa.