9 kortin tulkinta

40,00 

Tulkinnasta saat ohjausta / viestiä perhe-elämään, rakkauteen, ihmissuhteisiin, työelämään ja sen tarkoitukseen. Lisäksi siinä käsitellään mennyt, nykyhetki, tulevaisuus ja johdatus. Tulkinnasta selviää myös asiat, joihin sinun kannattaa keskittyä halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi sekä oma voimasi.

Valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Saat tulkinnan sähköpostiisi 3- 5arkipäivän kuluessa. “Kuuntelen” tarkasti oikeaa hetkeä tulkinnan tekemiselle.

Huom! Osta korttitulkinta aina erikseen. 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Olen kiitollinen, kun saan toimia kanavana sinun ja enkeleiden välillä.Olen intuitiivinen tulkitsija ja käytän tilanteen mukaan joko enkeli-, oraakkeli-, tai intuitiokortteja, joskus näiden yhdistelmiä. Tulkintani perustuvat yhteistyöhön enkeleiden ja henkioppaidesi kanssa. Otan yhteyden heihin korttien kautta ja pyydän heiltä viestiä Sinulle tähän hetkeen, niin kuin korkeammaksi parhaaksesi on tarkoitettu. Osittain viestit koostuvat myös asioista, joita aistin tulkinnan aikana.

Saat tulkinnan sähköpostiisi kuvien kera. Jos sinulla ei ole tähän mahdollisuutta, toimitan tulkinnan postitse haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Otathan huomioon, että tulkintani eivät ole ennustuksia vaan tulkintoja tämänhetkisistä energioistasi. Valta elämästäsi on vain ja ainoastaan sinulla. Tulkinnat kertovat vain sen, missä koen sinun olevan tässä hetkessä ja mihin koen sinun olevan menossa, mikäli päätät olla muuttamassa elämäsi suuntaa. Muista, että vain sinä voit muuttaa itseäsi ja elämäsi suuntaa ja tehdä unelmistasi totta.

Korttitulkinnan onnistuminen perustuu siihen, että annat minulle tulkitsijalle luvan katsoa elämääsi. Kysyminen itsessään on luvan antamista.