Enkelinkutsuja kaulakoru pinkki

21,00 

Koru:  Bola pallo riipus, jossa kristalli kivet ja sisällä helistin.

Koko:  Pallon läpimitta 23 mm, polymer savi jossa kristalleja, kirurgin teräs316L osat.

Ketju:  Kirurgin teräsketju 2,5 mm x 80 cm palloketju.

Eila Design

1 varastossa

Kuvaus

Muinaisen legendan mukaan enkelten ja haltijoiden suojatit saivat turvakseen pienen, heleästi soivan kellon, jolla he saivat aina tarvittaessa kutsutuksi avun luokseen.

Kellon uskotaan antavan turvaa, tukea ja rakkautta kantajalleen.

Korua kutsutaan myös harmoniakoruksi tai äitiyskoruksi, koska sopii raskaana olevalle tuomaan suojaa.

Lapsen syntymän jälkeen koru voidaan laittaa roikkumaan esimerkiksi vaunuihin, josta vauva tunnistaa tutun ja turvallisen äänen.

 

Enkelin kutsujat Llamador de Ángel ,Angel Callers korut ovat riipuskaulakoruja, joita on erilaisia ​​malleja. Jotkut ovat onttoja jalometallipalloja, kun taas toiset on tehty koristeellisiksi filigree palloiksi. Nämä pitävät sisällään erilaisia kivi- tai metallipalloja, joista kuuluu erilaisia helinä ääniä, kun riipusta käännetään. Nämä soittokellot ‘kutsuvat’ tai ‘kuiskaavat’ eli niiden uskotaan kutsuvan hengellisen suojelusenkelisi kulkemaan kanssasi. Enkelinkutsuja riipus, jonka perinteet ja käyttö juontavat vuosituhansien sivilisaatioihin ja kulttuureihin Meksikossa ja Indonesiassa.  Mayalaisten kulttuurissa se tunnetaan nimellä “Llamador de Angeles”  enkelisoittaja. Legenda kertoo kuinka pallojen helisevällä rauhoittavalla äänellä on maaginen kyky kutsua näkymätön suojelusenkeli seuraamaan riipuksen kantajaa.