Geranium eteerinen öljy 10ml

13,00 

Ruusupelargonin eteerisellä öljyllä on kukkaisen ruusuinen, pehmeä ja aromikas tuoksu. Erinomainen valinta monenlaisiin vartalonhoitotuotteisiin, mutta myös aromaterapiakäyttöön sen vakauttavan vaikutuksen vuoksi.

Ruusupelargonin eteerinen öljy höyrytislataan Pelargonium graveolens -kasvin vihreistä lehdistä ja kukkivista latvoista. Se on oiva valinta monenlaisiin vartalonhoito- ja aromaterapiatuotteisiin, mutta myös erinomainen parfyymien ainesosa. Ruusupelargonin eteerinen öljy on myös ihoa syvästi ravitseva ja voi auttaa rauhoittamaan kypsää, aikuista ihoa parantamalla ihon pinnan alaista verenkiertoa.

Emotionaalisesti ja energeettisesti ruusupelargonin eteerinen öljy kohottaa ja vakauttaa mielialaa, ja voi tasapainottaa stressiä ja ärtyneisyyttä.

Pelargonium Graveolens 10ml

Zoi organic

 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1260 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!