Huonetuoksu Mystinen maa 225ml

36,00 

Mystinen maa on sekoitus viehättäviä tuoksuja (mausteinen) , jotka saavat tilastasi tyylikkään ja huolitellun.

Tuoksun kesto n. 6kk!

Saaren Taika Decor

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1228 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tuoksuilla on tutkitusti vaikutusta mielialaamme ja tunteisiimme. Tuoksuilla sisustettu koti ei ole vain hemmottelua aisteillemme, vaan myös erinomaista mielialan hallintaa.

Huonetuoksuissamme yhdistyy maailman ylellisimmät tuoksuöljyt korkealuokkaisimpiin eteerisiin öljyihin. Niiden yhtenäinen tuoksumaailma upottaa sinut tuntemusten vuorovaikutukseen!

Tuoksun voimakkuutta säädät kymmenellä käsinvalmistetulla tuoksutikulla.

Käyttö: Kierrä kaulus auki ja poista suojus. Kierrä sen jälkeen kaulus takaisin ylellistä ulkonäköä tuomaan. Lisää tuoksutikkuja haluamasi tuoksuvoimakkuuden mukaan. Miedoimman tuoksun saamiseksi voit käyttää vain 1-3 tikkua ja voimakkaan tuoksun aikaansaamiseksi 4-10 tikkua. Ensimmäisellä käyttökerralla kasta tikut n. minuutin ajaksi ja käännä, jolloin tuoksuneste pääsee leviämään tilaan. Voit jopa jättää tikut kokonaan pois jos niin haluat. Kääntämällä tai lisäämällä tikkuja säännöllisesti saat voimakkaamman tuoksun tilaasi.

Tuoksutikut (10kpl) on pakattu huonetuoksupakkauksen sisälle, tiukasti rasian nurkkaan.

 

Hajuste sisältää: Ethanol, dipropylene glycol methyl ether, linalyl acetate, linalool, cedrylmethyl ether, tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, d-limonene, benzyl salicylate, omega-pentadecalacton, 3,7-dimethyl-1, 6-nonadien-3-ol, ethyl maltol, methylene dioxyphenyl methyl propanal, aqua, isopropyl alcohol, butanol

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Liettua