Intuitiivinen kaukoenergiahoito n.90min

85,00 

Huom! Hoito onnistuu myös teamsin kautta. Jos ostat hoidon tätä kautta, laitan sinulle viestiä ajanvarauksesta. Kun aika on varattu, vahvistan tilauksen.

Kaukohoidossa on tärkeää, että Sinulla on rauhallinen paikka missä sinua ei häiritä. Voit laittaa kynttilän palamaan, laittaa eteerisiä öljyjä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn ja ottaa mukavan makuuasennon. Ennen hoidon alkua on hyvä rauhoittua hetki. Ennen hoidon alkua olen sinuun yhteydessä (whatspp), nostan siihen hetkeen korttia ja voit kysyä, jos sinulla on jotain mitä tahdot tietää ennen hoitoa. Hoidon aikana emme ole yhteydessä vaan hoidan sinua noin tunnin ajan. Hoidon jälkeen voimme soittaa tai voin purkaa hoidon sinulle esim. ääniviestinä. En koskaan hoida kellon kanssa, vaan juuri sen ajan kuin sinulle on tarve. Varaathan itsellesi aikaa vähintään 2h hoidon alusta. On tärkeää saada kohdata kaikki tunteet rauhassa.

Kuvaus

Intuitiivisessa energiahoidossa tasapainotetaan kehon energiakeskukset, joissa yhdistyvät energiakanavat.

Hoidossa vapautetaan kehosta tunnelukkoja, jännitystiloja sekä hermoston kuormitusta ja vastaanotetaan uutta, kevyempää energiaa.

Hoito nostaa yleensä pintaan, käsittelyyn ja hoidettavaksi ne asiat, jotka siinä hetkessä ovat oleellisia ja jotka pystyt kohtaamaan.

Suosittelen hoidon jälkeen rauhaisaa olemista!

 

Voit ostaa hoidon täältä ja varata ajan puhelimitse 0505534488 tai sähköpostitse sielunenkeli@gmail.com.Jos ostat hoidon verkkokaupasta, valitse toimitustavaksi nouto myymälästä.