Ale!

Medella -terveys ja suojelu rituaalikynttilä 2kpl

10,00 

Medella-rituaalikynttilöiden yrtit:

Kuusi – Kodin puhdistukseen ja negatiivisten energioiden karkottamiseen. Suojaa ja edistää terveyttä. Kuusi auttaa kehittämään intuitiota sekä kykyä erottaa, milloin sen mukaan toimia.

Mänty – Mänty tunnetaan hyvin puhdistavista ominaisuuksistaan ​​ja negatiivisen energian karkottamisesta. Sen tuoksu suojelee, parantaa ja puhdistaa. Henkisesti mänty auttaa paranemisessa ja kasvussa.

Kataja – karkottaa mustan magian. Kataja puhdistaa, parantaa ja suojaa. Auttaa unityöskenetyssä ja ennustamisessa.

suojelu, karkottaminen, puhdistus, hyvinvointi, terveys, ennustus, maaelementti, suoja, luottamus, voima, runsaus ja uudistuminen. Väri: vihreä

Yksi pari Medella -rituaalikynttilöitä.

Koko n. 160 x 23 mm

Yhteispaino n. 80 g.

Paloaika n. 4 h / kynttilä.

Mehiläisvaha, puuvillalanka, kuusenpihka, männynneulasuute, katajaneulasuute, kuusenneulasuute ja spirulina.

Huomioithan, että kasvien maagiset vaikutukset perustuvat kansanperinteeseen, joten niiden toimivuutta kuvatulla tavalla ei voida taata.

Nämä kynttilät tanssivat ja välkkyvät. Se on osa niiden taikuutta. Älä koskaan jätä kynttilöitä valvomatta. Palavat kynttilät on pidettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Pidä kynttilät palamattomalla alustalla, jonka halkaisija on vähintään 10 cm, jotta putoava vaha saadaan kerättyä. Pidä riittävällä etäisyydellä (väh. 70 cm) palavista materiaaleista, kuten verhoista, sohvasta tai koristeista. Pidä sydänlanka lyhyenä ja liekki alle 5 cm korkeana. Sammuta kynttilä tukehduttamalla.

Käyttäessäsi Luonnon Juurien rituaalikynttilöitä sitoudut noudattamaan kynttilänpolton turvallisuusohjeita. Otat itse vastuuta onnettomuudesta, joka voi sattua, jos kynttilänpolttoturvallisuusohjeita ei noudateta.

Valmistaja: Luonnon Juuret Oy

3 varastossa

Kuvaus

Rituaalikynttilät on suunniteltu käytettäväksi henkilökohtaisissa henkisissä harjoituksissa, kuten meditaatioissa, seremonioissa ja loitsuissa.

Kynttilät valmistetaan perinteisellä menetelmällä kastamalla kynttilöitä sulaan suomalaiseen ja luomusertifioituun mehiläisvahaan. Kasvipohjaisia ​​väriaineita ja yrttejä on uutettu mehiläisvahaan kynttilöiden energeettisten ja maagisten vaikutusten parantamiseksi. Jokainen kynttilä tuo sinulle oman ainutlaatuisen viestin aikeistasi riippuen. Anna kynttilän opastaa sinua saadaksesi parhaat tulokset. Suosittelen rituaalikynttilöiden puhdistamista ja lataamista henkilökohtaiseen käyttöön.