Ale!

Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream 50ml

22,00 

Korjaava, suojaava, herkälle iholle.

Moi Forest Multipurpose Cream on kehitetty vahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla.

Ihosi on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja tasapainoisena. Moi Forest Multipurpose Cream on kehitetty vahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä.

Käyttö :

Käytä voidetta hoitamaan paikallisesti kuivia tai ärtyneitä ihoalueita. Riittävän vaikutuksen saamiseksi, hiero tuotetta kerran päivässä noin 10 x 20 cm ihoalueelle. Multipurpose Cream sopii kaikenikäisille.

2 varastossa

Kuvaus

INCI:

Aqua, Betula Pendula (Birch) Sap, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil?, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Humus Extract, Squalane, Cetearyl Glucoside, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Sodium Phytate, Tocopherol, Citric Acid, Parfum, Citral, Limonene, Linalool

*Luomuviljelty raaka-aine

100 %  Luonnollisia raaka-aineita
30 % Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Ainesosat:

Aqua – Vesi toimii liuottimena ja kosteuttaa ihon pintaa

Betula Pendula (Birch) Sap – Suomalainen luomulaatuinen koivunmahla kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja mahlan sisältämä magnesium tukee normaalia solujen uudistumista myös ärtyneessä ihossa.

Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil – Luomulaatuinen manteliöljy suojaa ja pehmentää ihoa.

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter – Luomulaatuinen karitevoi tekee ihanan silkkisen tunteen iholle sekä estää kosteutta haihtumasta ja pehmentää ihoa.

Glycerin – Kasviglyseriini toimii ihon kosteuttajana ja pehmentäjänä.

Cetearyl Alcohol – Setearyylialkoholi on Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukainen emulsiota stabiloiva ja paksuntava sekä ihoa pehmentävä rasva-alkoholi.

Cetearyl Glucoside – Setearyyliglokosidi on Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukainen kookospohjainen emulgaattori, joka mahdollistaa tuotteen vesiosan ja öljyosan sekoittumisen toisiinsa.

Glyceryl Stearate SE – Glyseryylistearaatti on Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukainen vahamainen emulgaattori, joka mahdollistaa tuotteen vesiosan ja öljyosan sekoittumisen toisiinsa.

Avena Sativa (Oat) Kernel Oil – Luomulaatuinen suomalainen kauraöljy sisältää muun muassa E-vitamiinia ja omega-3 sekä -6 rasvahappoja. Kauraöljy rauhoittaa, ravitsee ja suojaa herkkää ja ohutta ihoa. Omegoilla on tutkitusti tulehdusta rauhoittava vaikutus myös suoraan ihon pinnan kautta. Kauraöljy on eristetty siemenistä hiilidioksidiuutolla, joka auttaa säilyttämään öljyssä kaikki tärkeät aktiiviaineet.

Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil – Luomulaatuinen kylmäpuristettu jojobaöljy pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa sekä estää kosteuden haihtumista iholta. Jojobaöljy sisältää omega-6 ja -9 -rasvahappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojabarriääriä ja hillitsevät tulehdusta iholla.

Humus Extract – Suomalainen metsäpöly eli humusuute vaikuttaa ihon kautta tutkitusti koko kehon mikrobiomiin positiivisella tavalla vahvistaen immuunipuolustusta.

Squalane – Oliiviöljystä valmistettu ihoa pehmentävä ja hoitava aine, jolla on myös ihoa rauhoittava vaikutus.

Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Seed Oil – Suomalaisen mustikan siemenistä saatava öljy sisältää muun muassa omega-3, -6 ja -9 -rasvahappoja sekä ihoa uudistavaa E-vitamiinia. Omegarasvahapoilla on tulehdusta lievittävä vaikutus. Mustikkaöljy suojaa ihoa happiradikaaleilta ja parantaa ihon luontaista suojabarriääriä sekä kosteustaspainoa. Mustikkaöljy on eristetty siemenistä hiilidioksidiuutolla, joka auttaa säilyttämään öljyssä kaikki tärkeät aktiiviaineet.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil – Auringonkukkaöljy pehmentää ihoa ja auttaa estämään kosteuden haihtumista.

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract – Rosmariiniuute sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja ja hillitsee tulehdusta.

Acacia Senegal Gum – Akaasiakumi eli arabikumi on akaasiapuusta saatava elintarvikelaatuinen paksunnosaine ja stabiliteetin säätäjä.

Xanthan Gum – Ksantaanikumi on elintarvikelaatuinen mikrobifermentaatiolla (Xanthomonas campestris) valmistettu paksunnosaine ja stabiliteetin säätäjä.

Sodium Levulinate – Natriumlevulinaatti on erittäin mieto Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukainen säilöntäaine.

Sodium Anisate – Natriumanisaatti on fenkolissakin luontaisesti esiintyvä mieto Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukainen säilöntäaine.

Lactic Acid – Maitohappo on valmistettu kasveista fermentoimalla ja se tasapainottaa tuotteen ja ihon pH:ta. Ihossa syntyy myös luontaisesti maitohappoa.

Sodium Phytate – Natriumfytaatti toimii tuotteessa kasviperäisenä Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukaisena kelatoivana aineena.

Tocopherol – E-vitamiini on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa tuoteen raaka-aineita ja ihoa vapailta radikaaleilta.

Citric Acid – Sitruunahappo on mieto elintarvikelaatuinen säilyvyyttä parantava aine (tuotteessa on 0,02% sitruunahappoa).

Parfum – Kaikki tuoteen tuoksuainesosat ovat peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Citral – Sitraali on tuoksukomponentti, joka on peräisin aidosta eteerisestä öljystä.

Limonene – Limoneeni on tuoksukomponentti, joka on peräisin aidosta eteerisestä öljystä.

Linalool – Linalooli on tuoksukomponentti, joka on peräisin aidosta eteerisestä öljystä.

Pakkauksen kierrätys:

Tuubi kartonkikierrätykseen, korkki muovinkeräykseen.

Säilytä tuotetta kuivassa tilassa ja huoneenlämmössä.