Ole itsellesi armollinen -kortit

25,00 

Ole itsellesi armollinen -kortit ovat sinulle, joka haluat oppia suhtautumaan itseesi lempeämmin ja hyväksyvämmin.

Varasto loppu

Kuvaus

Miten luottaa että elämä kantaa? Miten päästä eroon riittämättömyyden tunteesta? Miten armollisuutta itseä kohtaan voi opetella?

Ole itsellesi armollinen kortit auttavat sinua suhtautumaan itseesi lempeämmin ja ymmärtäväisemmin. Kortit muistuttavat elämän viisaudesta ja kannattelusta. Korttipakka sisältää vaaleanpunaisia muistutuskortteja sekä vihreitä pyyntökortteja. Vaaleanpunaiset muistutuskortit pysäyttävät sinut silloin, kun vaadit itseltäsi liikaa. Vihreät pyyntökortit auttavat sinua luottamaan elämään ja ottamaan vastaan hyvää.

Ole itsellesi armollinen -korttien tarkoitus  on kulkea matkallasi tienviittoina ja matkakumppaneina. Sinussa itsessä on olemassa viisaus ja tieto siitä, mikä tukee sinun ainutlaatuista polkuasi. Kortit voivat toimia inspiraationa, rohkaisuna ja hyväksyvänä olkapäänä hetkinä, jolloin kaipaat vahvistusta tai selkeyttä tiellesi. On ymmärrettävää, että haluamme löytää vastauksia ja ratkaisuja, mutta vähintään yhtä tärkeää on uskaltautua kysymään, tutkimaan ja tarkastelemaan. 

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

… vaadit itseltäsi liikoja ja tunnet usein riittämättömyyden tunnetta

…haluat oppia hellittämään

…haluat suhtautua itseesi lempeämmin ja ymmärtäväisemmin

…haluat oppia luottamaan elämään

 

Korttien käyttöohjeet:

Nosta intuitiivisesti itsellesi kortti ja havainnoi mitä se sinussa herättää. Anna kortin viestin tai kysymyksen aueta rauhassa, kärsivällisesti ja omalla painollaan. Voit myös hengitellä rauhassa toistaen kortin tekstiä mielessäsi tai ääneen.

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:
Eevi Vuoristo (ent. Minkkinen) on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja.