Ruusun kukkaisvesi 50ml

10,00 

Ruusun kukkaisvesi on höyrytislattu Rosa Damascenan kukan terälehdistä. Ruusun kukkaisvedellä on huumaavan makea, ruusuinen tuoksu, joka kohottaa mieltä ja herättää aistillisuutta. Kukkaisvesi on 100% puhdasta, eikä sisällä säilöntäaineita, alkoholia tai emulgointiaineita.

Ruusun kukkaisvesi sopii sellaisenaan kasvovedeksi kaikille ihotyypeille. Emotionaalisesti ja energisesti ruusu on sekä virkistävä että rauhoittava. Sulje silmäsi ja sumuta kevyesti kasvoille, tai suihkuta puhdistettuihin hiuksiin ja hiero hellävaraisesti hiuksiin sekä päänahkaan.

Rosa Damascena 50ml

100% puhdas & luonnollinen ruusun kukkaisvesi

Zoi organic

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1268 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!