Ale!

Seetripuu eteerinen öljy 10ml

Alkuperäinen hinta oli: 8,00 €.Nykyinen hinta on: 6,00 €.

Seetri koetaan hyvin vakauttavana ja tasapainottava öljynä, ja ehkä juuri se tekee seetristä niin monikäyttöisen tuoksun hyvinvoinnin tukemisessa. Lisäksi seetri sopii erinomaisesti yhteen lähes kaikkien muiden öljyjen kanssa. Sen metsäisen balsaminen, lämmin tuoksu on kiehtova, ja juuri niin järkkymätön, kuin puun tukeva runko.

Seetrin tuoksu sopii hyvin maskuliinisiin parfyymeihin tai partaöljyihin, mutta on yhtä ihana myös osana feminiinisempää aromaattista tuoksusekoitusta. Sen lumoava aromi voi auttaa maadoittumaan meditaatiossa, tai ehkä myös herättelemään aisteja romanttisessa mielessä.

Tiesitkö? Seetripuu on nimetty kreikankielen sanasta ’cedrus.’ Muinaiset kreikkalaiset puolestaan lainasivat sanan arabiankielestä, missä sanan ’kedron’ tarkoitus oli ’voimakas’. Jopa nykyään setripuu on Libanonin kansallinen symboli, jota arvostetaan sen vaikuttavan koon, kestävyyden ja voiman vuoksi. Koskemattomana seetripuu saattaa kasvaa lähes 2000 vuotta.

Käytä seetripuun eteeristä öljyä mm. seuraavasti:

VARTALO- JA HIERONTAÖLJYSSÄ / AROMATERAPIASSA

Lisää 1-3 tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen kylmäpuristettua kasviöljyä (esim. manteliöljy). Seetrin sanotaan lisäävän elinvoimaa, ja hieronnassa sen vaikutus on lämmittävä.

HIUSTEN HOIDOSSA

Seetripuun eteerinen öljy voi rauhoittaa hilseilevän ja rasvoittuvan hiuspohjan. Voit tehdä hiusöljyn yllä olevalla ohjeella. Levitä öljy hiuspohjaan ennen pesua, ja anna vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. Voit lisätä seetrin eteeristä öljyä myös neutraalin shampoon sekaan.

SAUNATUOKSUNA

Lisää muutama tippa eteeristä öljyä löylyveden sekaan ja nauti rentouttavasta löylyhetkestä.

DIY PARTAÖLJYSSÄ

Seetrin koetaan rauhoittavan kasvojen ihoa ja sen tuoksu sopii erinomaisesti partaöljyyn. Yksinkertaisimmillaan partaöljyn voi valmistaa käyttämällä yhtä perusöljyä (kuten manteliöljyä) ja yhtä eteeristä öljyä. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan seetrin kaveriksi esimerkiksi sitruksista bergamottia!

Laimenna eteerinen öljy aina ennen käyttöä iholle.

Cedrus Atlantica, 10 ml

Zoi organic

 

1 varastossa

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!