Uplift, eteerinen tuoksusekoitus, 10ml

10,00 

Tämä 100% eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty kirkastamaan ja motivoimaan ajatuksia. Kun tarvitset mielelle nostetta, valitse tämä sitruksisen kepeä tuoksu.

Uplift tuoksusekoituksen latvatuoksuna toimii energinen sitruskolmikko lime, appelsiini ja bergamotti. Appelsiini antaa tuoksulle makeutta, kun taas lime lisää ripauksen kirpeyttä, samalla kun bergamotti tasapainottaa sitrukset raikkaudellaan. Mustapippurin mausteisuus lisää tuoksuun lämpöä ja elinvoimaa. Ylevä frankinsensi syventää tuoksun sen metsäisen balsamisella aromillaan, ja toimii samalla henkisenä tasapainottajana.

Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: bergamot (Citrus Bergamia Melarosa), mustapippuri (Piper Nigrum), frankinsensi (Boswellia Carterii), lime (Citrus Aurantifolia) ja appelsiini (Citrus Sinensis).

Zoi organic

 

14 varastossa

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!