Tarina

Mistä se ajatus sitten lähti?

Koko elämäni ajan enkelit ovat olleet minulle tärkeitä. Olen keräillyt niitä kotiini reissuiltani.

Myös intuitio on johtanut minua aina vahvasti elämässä eteenpäin.

Kun äitini vuonna 2017 kuoli keuhkosyöpään, varsinainen henkinen matkani lähti kompuroiden liikkeelle. Olin syvällä surussa jumissa, kunnes aloin saamaan takaisin voimiani enkeli- , energiahoidon ja scio-bioresonanssiterapian avulla.

Minulle aukeni aivan uusi, ihmeellistä ihmeellisempi maailma, joka hämmästyttää minua edelleen joka päivä. Tuohon aikaan tutustuin myös Young Livingin eteerisiin öljyihin, joista saan apua hyvinvointiini joka päivä. Käytän niitä myös hoitaessani.

Tästä matkasta riittäisi kerrottavaa ..mutta koitan pitää tämän lyhyenä. Minusta tuli intuitiivinen energiahoitaja, joka saattaa tuoda myös viestiä edesmenneiltä kanssakulkijoilta tähän hetkeen.

Milloin ajatus omasta henkisyyttä edistävästä kaupasta sitten tuli mieleen? Uskokaa tai älkää..kauppa tässä muodossaan kuin se nyt on, annettiin minulle ajatuksena energiahoidon aikana, jonka rakas ystäväni Heidi Silvander / Silvire teki. Siitä alkoi tarina, jota kirjoitan yhdessä enkelien kanssa eteenpäin .

Kauppani ajatuksena on tarjota apua, ohjausta, läsnäoloa Sinun henkisen matkasi vahvistamiseen / suunnan näyttämiseen.

Kaupan lempeissä energioissa voit irtaantua arjen kiireestä ja suoda itsellesi hetken harmoniaa. Kaupasta saat itsellesi ostettua tuotteita oman polkusi vahvistamiseen.

Kauppa syntyi samaan aikaan, kun isäni siirtyi enkelten valtakuntaan. Minulla oli kunnia hoitaa isäni kotona, kuten myös äitini. Ilman tätä matkaa, jonka olen tehnyt liki neljän vuoden aikana, en osaisi ajatella asioista niin kuin nyt ajattelen.

Olet sydämellisesti tervetullut hyvän energian kauppaan ♥