8.10.2023 tekijältä Susanna Luoto Ei käytössä

Tunnelmia Knuutilan kartanon Kekrijuhlista lauantailta 7.10.

Sain jo kesäkuun lopussa yhteydenottopyynnön Kekrijuhliin liittyen ja intuitio sanoi heti, että tapahtumaan on mentävä. Aina sitä koittaa kuunnella universumin ohjausta tapahtumiin liittyen. Matkaakin Siuroon Loimaalta on reilut 100km, joten aina asioita on punnittava.

Syysmyrskyn tuivertaessa ajoimme tyttäreni kanssa Siuroon, jossa odotti valtavan lämmin tunnelma ja upeat puitteet tapahtuman järjestämiseen. Alkuperäinen suunnitelma oli järjestää tapahtuma ulkona, mutta luontoäiti päätti toisin. Me myyjät pääsimme sisätiloihin, jossa oli lyhyen illan aikana kauniita kohtaamisia ja ihania innostuksen kiljahduksia mukana olevien tuotteiden ansiosta. Rakastan aitoja kohtaamisia, joissa uskalletaan olla juuri sellaisia kuin ollaan.

Ulkona oli lapsille järjestetty haamusuunnistusta, mikä tuntui olevan suosittua ilmasta huolimatta. Illan päätti upea Ultra Vixen Hooptroopin tulishow, joka sai katsojat hiljaiseksi. Ympärillä riehuva myrsky ja sieluun asti pureutuva tuulikin unohtuivat hetkeksi tuota upeaa esitystä katsellessa. Mietin myös, mikä voima musiikilla on. Musiikki ja tuli yhdistettynä loivat todella maagisen ja voimaannuttavan tunnelman.

Tapahtumassa oli myös makkaran myyntiä sekä sadonkorjuukeittoa ja mahtavia leipomuksia, jotka sulivat suuhun. Tapahtuman lämmin henki ja yhteisöllisyys jäivät vahvasti mieleen.

Tällaisia tapahtumia tarvitaan ehdottomasti lisää meidän Suomen maahan!

Kiitos Knuutilan Kartano, Siuro-Seura Ry, Operaatio Pirkanmaa sekä Nokian kaupunki.