DETOX puhdistuslaastari

15,00 

Sisältää 10kpl laastareita.

  • Poistaa haitalliset myrkyt kehosta
  • Nauti paremmasta unesta
  • Herää pirteämpänä ja energisempänä
  • Tasapainota kehosi energiaa
  • Helppo käyttää
  • Täysin turvallinen
  • Sisältää vain luonnollisia aineosia

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1045 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Detox puhdistuslaastari on luonnollinen, tehokas ja helppokäyttöinen kehoa puhdistava jalkalaastari. DETOX puhdistuslaastari on valmistettu 100% luonnon omista raaka-aineista. Puhdistuslaastari on kehitetty imemään kehon toksiineja. Tämä luonnollinen terveystuote puhdistaa tehokkaasti kehoa sisältä ulos. Kuona-aineet saastuttavat elimistöämme päivittäin. Niitä on vedessä, ilmassa, ravinnossa ja ympäristössämme, miltä ei voi välttyä. Kuona-aineiden poistaminen parantaa kehomme palautumiskykyä edistämällä verenkiertoa, korjaamalla heikentynyttä immuniteettia ja estämällä ennenaikaista vanhenemista.

Käyttöohjeet: 

Poista laastarin teippipuolesta suojapaperi. Aseta Detox Puhdistuslaastarin “imutyyny” keskelle laastaria, vihreä tekstipuoli laastarin teippiä vasten. Ennen nukkumaan menoa aseta Detox puhdistuslaastari puhtaalle ja kuivalle jalkapohjalle, imuosa jalkapohjaa vasten, munuaisvyöhykkeen päälle eli jalkaholviin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi poista laastari 8-10 tunnin kuluttua. Laastarit voidaan asettaa molempiin jalkoihin yhtä aikaa nopeampien tuloksien saavuttamiseksi. Laastareita käytetään vähintään viitenä peräkkäisenä yönä, kuurina. Laastareita voidaan käyttää myös vuorotellen oikeassa ja vasemmassa jalassa vähintään 10 peräkkäisenä yönä. Toista kuuri 3-5 kertaa vuodessa. Raikkaan veden runsas päivittäinen juominen edistää puhdistumista.

HUOM!

Vain ulkoiseen käyttöön. Mikäli olet allerginen äyriäisille, olet raskaana tai imetät, kysy laastarien käytöstä lääkäriltäsi. Ei alle 10-vuotiaille lapsille. Älä käytä rikkoontuneelle iholle. Säilytä kuivassa ja viileässä.