Ale!

Lime eteerinen öljy 10ml

Alkuperäinen hinta oli: 9,00 €.Nykyinen hinta on: 7,00 €.

Raikkaalla, kirpeällä ja aromikkaalla limellä on useita virkistäviä ja mielialaa kohottavia ominaisuuksia. Se voi auttaa lisäämään ajatusten selkeyttä ja valppautta, ja myös edistää positiivisuuden ja harmonian tunteita.

Limen eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreista, vihreistä Citrus aurantifolia -hedelmistä, jotka kasvatetaan Italian aurinkoisissa hedelmätarhoissa. Limen eteerisessä öljyssä on erityisen raikas, kirpeä ja hieman makea aromi: erinomainen käytettäväksi luonnollisessa parfyymeissa sekä huonetuoksuna.

Raikkaalla ja aromikkaalla limen eteerisellä öljyllä on aromaterapeuttisesti hyvin samankaltainen profiili serkkunsa sitruunan kanssa. Sitrusten stimuloiva ja virkistävä tuoksu voi vaikuttaa positiivisesti mielialaan, ja edistää emotionaalista tasapainoa ja hyvinvointia.

Citrus Aurantifolia 10ml

Zoi organic

 

1 varastossa

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!