Musta elämänpuu orgoniittikaulakoru, iso

45,00 

Amuletin halkaisija 5cm ja paksuus 1,5cm.

Materiaalit: metalli, hartsi, ametisti, shungiitti ja kvartsihiekka.

Kotimainen poronnahkanauha (säädettävä).

Suomessa valmistettu / Luova Noita.

 

1 varastossa

Kuvaus

Mihin kaikkeen Orgoniitin on todettu vaikuttavan?

– Yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin

– Unien selkiintymiseen ja syvenemiseen

– Mielialan kohenemiseen

– Sähkö/säteilyherkkyyteen, EMF-säteilyn haitallisuuden vähenemiseen

– Ilmapiirin paranemiseen

– Henkisyyden vahvistumiseen

– Kasvien nopeutunut kasvu

– Ruoan parempi säilyvyys

– Eläinten hyvinvointiin

– Ympärillä olevien ihmisten käyttäytymiseen jne…

Tässä vain muutamia esimerkkejä, mutta jokaisella tulee olemaan ihan omanlaisensa kokemukset, koska olemme yksilöllisiä muutenkin. Aina ei tunne heti mitään erityistä ja muutokset voivat olla aikaa vieviä ja niin pieniäkin että niitä ei heti edes huomaa saati osaa kiinnittää huomiota. On myös ihmisiä joilla ei ole ‘mitään muutettavaa’ ja sekin on vain hyvä asia. Joskus taas asiat alkavat muuttua omasta mielestä vähän ikävämpienkin asioiden kautta, kuten esim. ero puolisosta tai työpaikasta, mutta kaikki tapahtuu aina omaksi parhaaksi, eikä asiat voi aina muuttua parempaa, ennenkuin on ne itselle haitalliset asiat siivottu pois tieltä.

Nopeammin silmin havaittavia kokemuksia on ollut mm. kun kasvit ovat alkaneet virkoamaan ja kasvamaan myös orgoniittia kohden sekä unien selkiintyminen.

Myös vedenjäädytystestin voi tehdä jokainen itse. Laita ensin vesilasi/purkki pakastimeen ilman orgoniittia, anna jäätyä ja ota kuva. Laita sen jälkeen samalla lailla vettä pakkaseen, mutta orgoniitin kanssa ja ota jäätymisen jälkeen kuva. Huomaat itse miten vesi jäätyy harmonisemmin Orgoniitin kanssa ja kuvaa hyvin energioiden harmonisointia ympärillämme.

 

Miten käyttää orgoniittia?

Käyttötapoja voi olla monia, vain mielikuvitus on rajana.

Erityisesti pyramidin malliset orgoniitit sopivat sisustukseen, sekä kotiin että työpaikalle. Se menee helposti ‘ihan tavallisesta’ koriste-esineestä, eikä herätä välttämättä oudoksuntaa…välttämättä!? 😀 Kokoja sekä malleja on erilaisia ja pienempiä voi ripotella pitkin asuntoa vaikka huoneiden nurkkiin, ikkunalaudoille, mikron päälle, työpöydälle, jääkaappiin jne.

Koruina Orgoniitti kulkee aina mukana ja suojaa huomaamattomasti, kuten myös pienet taskukoon Orgoniittinapit. Niitä on helppo sujautella taskuun, laukkuihin, autoon..ja itse olen niitä pudotellut jopa kukkaruukkuihin.

Litteät alustat sopivat hyvin ruokien ja juomien alle. Ja myös niiden kukkaruukkujen! Kännykkääkin voi pitää sen päällä, vaikka kännykkään on myös oma liimattava suojanappinsa. Kannattaa kokeilla laittaa alunen myös yöksi vaikka patjan alle.

Orgoniitti on lahjaideana myös hyvä jollekin, jolla on jonkinlaisia huonoja energioita elämässään.

 

Tutustu orgoniittien historiaan luovan noidan verkkosivuilla.