Sisäinen lapsi -voimakortit (+ohjekirja)

39,00 

Kustantaja: Viisas Elämä

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tekijät: Katja Frange (kirjoittaja)

3 varastossa

Kuvaus

Tahdotko muistaa sisälläsi olevan lapsen, tuon aidon ja rakastettavan osan itseäsi?

Sisäinen lapsi -voimakortit kutsuvat tutkimaan sisintä, luomaan yhteyttä sisäiseen lapseen ja antamaan tuolle osalle itsessä huomiota ja hoivaa. Katja Frangen puhuttelevat tekstit ja inspiroivat harjoitukset tuovat lisää ymmärrystä ja näkökulmia lapsuudesta kumpuaviin tunnereaktioihin, haavoihin ja tarpeisiin. Samalla kortit muistuttavat sisäiseen lapseen liittyvistä upeista voimavaroista ja elämänvoimasta. Kortit nostavat esille niin vastuun kuin vapauden olla oma aito itsensä.

Pakassa on 44 värillistä voimakorttia, joiden teemoja ovat muun muassa tarpeet, rajat, yhteys, luovuus, leikki, tunteet ja sisäinen turva. Opaskirjasta löydät korttien käyttöohjeet ja lisätekstit. Nämä korkealaatuiset kortit soveltuvat nuorille, aikuisille, terapeuteille ja muille ihmisten parissa työskenteleville.

Katja Frange on kirjailija ja henkinen valmentaja. Katja tunnetaan työnsä ja teostensa kautta erityisesti intuitiivisen elämän ja feminiinin viisauden puolestapuhujana. Hän on elämän sanoittaja, joka ammentaa voimaa luonnosta, luovuudesta, ihmisyydestä ja elämän suuresta mysteeristä.