3 kortin tulkinta

25,00 

Voit pyytää vastausta / ohjausta elämäsi teemalle (rakkaus, työ tai terveys) tai jollekin mielessäsi olevalle kysymykselle kolmen kortin vastauksen. Valitse siis 1 aihe. Tulkinnassa on asiaan mennyt, nykyhetki ja tulevaisuus. Mennyt kortti voi kertoa esimerkiksi siitä, mitä kannat mukanasi ja mistä on aika päästää irti. Nykyhetken kortti voi kertoa esimerkiksi siitä, mitä tässä hetkessä on meneillään, mikä on nykyhetkellesi tärkeää ja mitä voit tehdä nyt asialle. Kolmas kortti edustaa tulevaa eli sitä, mikä on linjassa tämän hetken energioidesi kanssa. Tulevan kortti voi kertoa myös siitä, mikä on lopputulos tai mitä tapahtuu silloin, kun huomioit kaksi edellistä korttia.

Valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Saat tulkinnan sähköpostiisi 3- 5arkipäivän kuluessa. “Kuuntelen” tarkasti oikeaa hetkeä tulkinnan tekemiselle.

Huom! Osta korttitulkinta aina erikseen.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Olen kiitollinen, kun saan toimia kanavana sinun ja enkeleiden välillä.

Olen intuitiivinen tulkitsija ja käytän tilanteen mukaan joko enkeli-, oraakkeli-, tai intuitiokortteja, joskus näiden yhdistelmiä. Tulkintani perustuvat yhteistyöhön enkeleiden ja henkioppaidesi kanssa. Otan yhteyden heihin korttien kautta ja pyydän heiltä viestiä Sinulle tähän hetkeen, niin kuin korkeammaksi parhaaksesi on tarkoitettu. Osittain viestit koostuvat myös asioista, joita aistin tulkinnan aikana.

Saat tulkinnan sähköpostiisi kuvien kera. Jos sinulla ei ole tähän mahdollisuutta, toimitan tulkinnan postitse haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

Otathan huomioon, että tulkintani eivät ole ennustuksia vaan tulkintoja tämänhetkisistä energioistasi. Valta elämästäsi on vain ja ainoastaan sinulla. Tulkinnat kertovat vain sen, missä koen sinun olevan tässä hetkessä ja mihin koen sinun olevan menossa, mikäli päätät olla muuttamassa elämäsi suuntaa. Muista, että vain sinä voit muuttaa itseäsi ja elämäsi suuntaa ja tehdä unelmistasi totta.

Korttitulkinnan onnistuminen perustuu siihen, että annat minulle tulkitsijalle luvan katsoa elämääsi. Kysyminen itsessään on luvan antamista.