Deep Breath , eteerinen tuoksusekoitus, 10ml

12,00 

Tämä 100% eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty tukemaan rentoutumishetkiä. Sen kukkaisen laventelinen tuoksu pehmeällä ylang ylangin twistillä luo maadoittavan tunnelman rauhoittumiseen.

Deep Breath tuoksusekoituksen eteeriset öljyt luovat ympärilleen rauhoittavan harmonisen tunnelman. Seetripuun vakautta huokuva aromi tuo sekoitukseen balsamisen pohjatuoksun. Yhdessä frankinsensin kanssa seetri edistää henkistä hyvinvointia ja keskittymistä. Kukkean makea laventeli yhdessä ylang ylangin kanssa tuo tuoksuun silkinpehmeän vivahteen.

Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Seetripuu (Cedrus Atlantica), Frankinsensi (Boswellia Serrata), Laventeli (Lavandula Officinalis) ja Ylang Ylang (Cananga Odorata).

Zoi organic

 

5 varastossa

Kuvaus

Zoi Organic Helsinki on suomalainen perheyritys

 

Perhearvot, luonto, puhtaat raaka-aineet ja tuoksut ovat lähellä sydäntämme. Zoin tuoteperhe syntyi aidosta intohimosta luonnollisiin tuoksuihin ja monipuolisiin eteerisiin öljyihin. Kotonamme eteeriset öljyt tuoksuvat kaikkialla; huonetuoksuna, pyykkietikassa, luonnollisissa siivousaineissa, saunassa, kotikosmetiikassa… Ne ovat myös yleisesti hyvinvoinnin tukena koko perheen käytössä – etenkin flunssa-aikana.

Halusimme luoda värikkään ja helposti lähestyttävän tuotesarjan luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hyvältä tuoksuva koti on ensimmäinen asia, jonka saatat pistää merkille palatessasi kotiin työpäivän jälkeen. Tuoksuilla on musiikin tavoin suuri vaikutus tunnetiloihimme. Tuotteemme tulevat luomuviljelmiltä ympäri maailmaa. Jokainen kasvi tai puu saa kasvaa sille luonnollisessa ympäristössä, ilman synteettisiä myrkkyjä tai lannoitteita. Tällä varmistamme sen, että tuotteemme ovat puhtaita ja laadukkaita. Sertifiointistandardit merkitsevät myös sitä, että ympäristön ja luonnonvaraisten eläinten suojelun periaatteet täyttyvät.

Nautinnollisia hetkiä eteeristen öljyjen parissa!